Webradio Foto Video

Krejeis deelt zijn sterren uit!

Geschreven door Dimitri Van Hove on . Posted in Thema

Doorheen het jaar zijn de controleurs van de "Go Mi Jo" Gids op stap gegaan om de talrijke eetfestijnen van Oilsjterse AKV's te recenseren. Het is een idee van AKV Krejeis om de hype die momenteel in het medialandschap heerst op een ludieke manier uit te vergroten.
Zij werden gekeurd op hygiëne, bediening, smaak en presentatie van de maaltijd.
Een twintigtal eetfestijnen van AKV's werden op zaterdag 29 januari genomineerd.
De best genomineerde winnaars kregen dan ook de enige echte "Go Mi Jo" Gids mee en ook een gratis gastronomisch etentje voor zes personen. DRA stelde de vraag aan ondervoorzitter Nils Picqueur of dit initiatief positieve gevolgen had op de daadwerkelijke kwaliteit van de menu's.
Zonder twijfel is de kwaliteit altijd goed bij de eetfestijnen, aldus Nils, maar als we met een knipoog de motivatie nog kunnen verbeteren is dit toch leuk meegenomen (lacht)...
Nils Picqueur kon ook nog meegeven dat tijdens de zondagstoet de recensenten te zien zullen zijn veertig kilo's later. Er wacht dan het publiek ook een grote culinaire verrassing tijdens de zondagstoet.
 
Spijtig, DRA tv is aan het stationsplein de stoet live aan het uitzenden (werken) en zal hierdoor op haar honger moeten blijven zitten.
 
Bekijk later de videoreportage....
 
UA-58848661-1