Webradio Foto Video

Win 5 duotickets voor de 6de NACHT VAN DE SKI !

Geschreven door Dimitri Van Hove on . Posted in Activiteiten

Dank zij wiezefeest.com mag DRATV 5 duo bierarrangementen wegschenken.
 
Na een pauze van zes jaar nemen de organisatoren terug de draad op met Dé Nacht van de ski! Het concept van de vroegere «Oktober feesten te Wieze» en de hedendaagse Après-Ski maken van het evenement de beste en grootste Ski-Party van het Land. MET Marco Mzee uit Ischgl. Wij mogen fier zijn dat deze topper gestrikt is voor deze editie! Het bier wordt zoals al onze vorige edities geschonken in stenen potten en geserveerd aan de lange houten tafels en banken. Naar Ober-Bayernse gewoonte staat er 1/2 kip aan het spit gebraden met heerlijke appelmoes en gebakken aardappelen op het menu.  
 
Nacht van de ski
 
Al wat je moet doen is dit bericht delen op facebook en dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "ik wil naar de nacht van de ski samen met DRA". In deze mail zet je het antwoord op de volgende vraag:
 
Wie realiseert de nacht van de ski ? 
 
Elke 10de persoon die het juiste antwoord op de vraag door mailt en ons bericht heeft gedeeld op facebook, wint een duo bierarrangement ter waarde van maar liefst 40 euro. Dit Bierarrangement is goed voor inkom, 2 gratis stenen bierpotten gevuld met 0.5 liter bier, zitplaatsen en een biertafel.
 
Veel succes :-)
 
 
Personen die gewonnen hebben krijgen een persoonlijke mail terug. Er zal verder niet gecommuniceerd worden over deze wedstrijd.
Actie loopt tot vrijdag 16 oktober 12:00 uur. Winnaars worden vrijdag bekend gemaakt. Niet gewonnen of wil je meer info over dit evenement?
Surf dan naar  www.denachtvandeski.be.
 
tip: je kan het antwoord vinden op de site van Nacht Van De Ski, en onder dit artikel kan je de deel-knop van facebook vinden.
UA-58848661-1