Webradio Foto Video

Students Comedy Night

Geschreven door Lut Van den Berghe on . Posted in Activiteiten

Stand-up acteur Jeron Dewulf was eventjes verbaasd dat de zaal practisch compleet volzet is door studenten uit deze 'charmante' stad. Voor hem persoonlijk is dit nog enkel voor louter herinneringen aan te halen van een 8-jarig gestrand huwelijk. Doordat hijzelf uit Antwerpen afkomstig is was het steeds de afspraak met carnaval zeker 4 dagen geen 'Antwerps' te spreken. Ook de popverbranding ligt nog gevoelig op zijn netvlies gebrand door het liedjes Oilsjt stad van mein droeimen met nadien de nodige tranen van emoties. Deze getalenteerde artiest heeft een bijzonder goeie observatievermogen en is te zien in TV programma's als : 'de bovenste plank' en 'comedy casino'. Vooral bezoekers uit alle windrichtingen en verschillende studierichtingen vormen zijn inspiratiebron. Voor hem was er grote verbazing toen hij hoorde dat er geen Safir meer te verkrijgen is. Ook is nog steeds de geur van rotte eieren en suiker rondom Tereos Syral - in de volksmond 'den Amylum' genoemd - een bekend gegeven. Een pientere opmerking door Tim Godiobois dat de snelheid van het licht moet dringend veranderd moet worden door het gebruik van de spaarlampen. Veel interactie werd met het talrijke publiek bekomen door spitse en geraffineerde humor te brengen. 
Het was zoeken voor een duo te vinden maar uiteindelijk kwam hij terecht bij Ken Roossens (praeses van St-Lieven Hogeschool ) en Anke De Spiegeleer(schachtentemster). De eer voor volgende artiest viel voor Michael Van Peel. Nog niet lang geleden overstelpt met publiek- en juryprijzen van de felbegeerde Culture Comedy Award in Nederland. Ook de prestigieuze Humorologie winnaar. Beginnend met jeugdhuizen - maffe kroegen - tot Lotto Arena. Momenteel worden integraal de eindejaarsconferences op canvas en Radio 1 uitgezonden.
Opmerkelijk bij de toeschouwers ook kandidaat voor prinscarnaval '16 Dennis De Wolf en de twijfelende kandidaat voor 2019 Hans Van den Eynde (studentenbond Mercurius). Een vertegenwoordiging ook van Chiro Atrejoe enz.  AKV Zjieke Zjieratten met Daphne De Sutter en Jens Van de Perre ook van rechteroever. Een drager van geel-blauw lint als vertegenwoordiger PR - SK Aalst met name Sander Nys. Een dikke pluim volgens deze bierkenner aan de uitbaters van de foyer om gueze Boon te lanceren. Een mengeling van vlijmscherpe komische toestanden vormden de afwisseling van Begijn Le Blue met Tim Goditiobois, Jeron Dewulf en Michaël Van Peel tot een topper van de bovensste plank in de Werf. 

UA-58848661-1