Webradio Foto Video

Postzegels van de Aalsterse Gilles

Geschreven door Elien on . Posted in Activiteiten

Naar jaarlijkse gewoonte richt De Koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta een ruilbeurs in. Bij het zoeken naar een passende locatie zijn we bij de zalen van het ontmoetingshuis DE BRUG, Hertshage 11 te 9300 AALST beland.

Om tegemoet te komen aan meerdere verzamelaars houden we het vanaf nu niet meer uitsluitend op postzegels. Er is 150 meter tafel bezet door handelaars uit binnen- en buitenland. Omdat vorig jaar de Keizer Kamiel-zegel een enorm groot succes kende, is er nu een mijnzegel te verkrijgen van onze wereldvermaarde AALSTERSE GILLES. De mogelijkheid bestaat om er ook een luxe-blad versie van te bekomen. Dit is een Mystamp waarmee ook een gewone brief voor het binnenland gefrankeerd kan worden. De zegel wordt uitgegeven in samenwerking met de AALSTERSE GILLES.
Samen met Bruno TEMMERMAN zochten we een passende foto. Het werd uiteindelijk Gilles Chris Lanckman. Dominique KENENS ontwierp het zegelbeeld. Bij de postzegelkring Philatelia Alosta is de zegel verkrijgbaar aan € 2,00. Een Luxeblad kost € 10,00. Het spreekt vanzelf dat een aanzienlijk deel van de opbrengst geschonken wordt aan de Gilles.

Kom het zelf maar ontdekken op zaterdag 13 december 2014 tussen 9u00 & 16u00. Net voor de middag zal een delegatie van de Aalsterse Gilles aanwezig zijn. Er zullen broodjes en diverse dranken voorzien worden. De toegang is gratis en er is mogelijkheid tot gratis straat parkeren.  Inlichtingen: De Meester Michel 053 77 36 68. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UA-58848661-1