Webradio Foto Video

Nacht van de Vlaamse Kanjers 2014

Geschreven door Lut Van den Berghe on . Posted in Activiteiten

Gezelligheid, vriendschappelijke gesprekken en contacten leggen waren de troeven van dit uniek samenzijn, georganiseerd door AKV De Steinzoel'n. De aanvang van de show was bestemd voor Kurt Lotigiers. Deze heeft de allerbeste hits van o.a Marco Borsato - Rob De Nijs-André Hazes ten beste gezongen. Bij de afsluiter kwam een spontane polonaise op gang en er werd zeer zwierig in rondjes gelopen en allerhande feestartikels rond de hals, hoedjes, fluo sierkleding en knipperbrilletjes kwamen hierdoor super goed tot hun recht!

De aankondiging van David Van Dijck werd door gastpresentator van dienst ex-prins Tom Vermeir ingeleid. Een groepje fanatieke fans van deze zanger kwamen speciaal afgezakt van Halle naar Oilsjtersen bodem. Deze "hartenbreker' zijn promotieteam stond opgesteld achteraan de florazaal om daar allerhande gadgets en verzamel hebbedingetjes aan de fans te koop te stellen. Een speciaal aanbod werd vooropgesteld door een voordelige prijs aan te bieden van zijn verzamel cd met alleen maar uitsluitend zelfgeschreven eigen hits. Een staaltje van moed-durf en talent hebben we kunnen bewonderen tijdens de samenzang van David met de uitgekozen jongste aanwezige in het publiek met een hit van Cory Koninckx. Dit was de aanleiding voor een daverend applaus van alle omstaanders in en rondom het podium. Volgens presentator Tom was de opvolging al verzekerd voor zanger David. Als laatste was Lindsay met haar beste favoriete nummers aan bod. Zij kon eveneens de aanwezigen bekoren met haar hippe verschijning en charmante glimlach.

Er waren 3 Dj's aanwezig achteraan op het podium om daar ook alles tot een goed einde te brengen en het publiek naar hun zin te maken.

De medewerkers van Lavera events en alle leden van de carnavalsgroep 'de Steinzoel'n' hebben allen hun uiterste best gedaan om er een toffe aangename nacht van te maken.

UA-58848661-1