Webradio Foto Video

Slot BENEFIET - BENE-EAT

Geschreven door Elien on . Posted in Activiteiten

Alles vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014 in het Forum, de basketbalzaal van Okapi Aalstar - Albrechtlaan 115 te 9300 Aalst.
Het Bene-eat eetfestijn start om 11u en loopt tot 23u.

Op het menu staat:
de enige echte Ajoinsoep
gevolgd door
ofwel vol-au-vent,
ofwel balletjes in tomatensaus,
ofwel lekkere beenhesp
Wij denken ook aan een een menu voor de vegetariërs onder ons.

alles aan de prijs van 15 euro.
Een kindermenu kost 8 euro.

Wie geen kaarten heeft: geen probleem!  Wij voorzien genoeg eten om iedereen te kunnen ontvangen.
Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop aan 2,5 euro en dit bij de leden van GMG, in de werkhallen van Aalst (Hoge Vesten Aalst), in café Dutch Inn (Stationsplein te Aalst) of bij verschillende bestuursleden van VZW Carnavalist Tot In De Kist.

Wie komt eten op het Bene-eat eetfestijn krijgt gratis toegang op de slotbenefiet 's avonds.
Wie enkel naar de slotbenefiet komt betaalt 5 euro aan de kassa.

De slotbenefiet start om 20u30. Om 22u treedt Sergio LIVE op onder begeleiding van Bee Nutz. Om 23u30 komt Raf Coppens langs om op zijn eigen gekende en op het randje zijnde humoristische wijze zijn visie te geven op de feiten. Humor van de bovenste plank dus.

Ook tal van carnavalisten passeren de revue: De Prinsjengarde, De Prinsjencaemere, Porteplum, Wim, de kandidaten Prinsj Carnaval 2014, Prinsj carnaval Den Board, ...

Wie de opbrengst van een actie of een gift wenst af te geven die avond, kan dit doen door zich aan te melden aan de stand naast het podium.
Er wordt een grote cheque voorzien en gezorgd dat de actie de welverdiende aandacht krijgt op ons podium, al dan niet begeleid door een gepast woordje.
De organisatie vraagt, om dit in goede banen te leiden, een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De avond wordt afgesloten met een spetterende Carnavalsfuif.

UA-58848661-1